Lägenhet 4 rok, 97,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1201
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1201
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1201
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1201
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1201
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1201

Hitta hem till en rymlig och ljus genomgångsfyra med öppen social planlösning perfekt för middagar med vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på två uteplatser med både österläge in mot den gröna gården och västerläge för fint kvällsljus. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett par steg in i den inre hallen hittar du ytterligare förvaring i en klädkammare. Vidare in i passagen ligger de två helkaklade badrummen med dusch. I det större har du möjlighet att ersätta duschen med badkar som tillval om det passar dig bättre. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Två av hemmets sovrum ligger vägg i vägg och har ett lugnt läge mot gården. Båda har förvaring för kläder och skor i varsin rymlig skjutdörrsgarderob. Det större sovrummet har utgång till hemmets ena balkong med österläge mot den gröna gården. Se fram emot att börja fina dagar med en kopp kaffe före jobbet eller en lång frukost under semestern här.

Hemmets gemensamma kök och vardagsrum är rymligt och får ett fint kvällsljus från flera fönster i västerläge. Den öppna planlösningen med stor matplats och möjlighet att inreda med både soffa och fåtöljer är perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina middagar till den mysiga balkongen med kvällsljus. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Den släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Innanför de sociala ytorna ligger hemmets tredje sovrum med förvaring i två garderober. Vill du ha en ännu öppnare känsla går det bra att välja till ytterligare ett glasparti här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 97,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 7
Nummer 2-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier