Lägenhet 4 rok, 89,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1203
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1203
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1203
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1203
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1203
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1203

Välkommen till en trevlig gavelfyra med öppen social planlösning och praktiskt vinkelkök, som gjord för dig som gillar matlagning och middagar med vänner. Här kan du njuta av sommarkvällar på din balkong i västerläge. Vardagen underlättas av både badrum och gäst-wc samt bra förvaring i skjutdörrsgarderober i alla tre sovrummen och i hallen.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. En liten gäst-wc underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Från passagen innanför hallen ligger hemmets tre sovrum vägg i vägg. Samtliga har förvaring av kläder och skor i varsin skjutdörrsgarderob. Ett av de mindre rummen går självklart bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Det gemensamma köket och vardagsrummet får härligt ljus stora delar av dagen från fönster i både norr- och västerläge. Den stora matplatsen och det praktiska vinkelköket passar utmärkt för dig som gillar matlagning och att bjuda hem vänner och familj. Vardagsrummet har gott om utrymme att inreda med både soffa och flera fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den trevliga balkongen med kvällsljus. Här kan du njuta av trevliga sommarmiddagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. (Vissa tillval är inte längre möjliga att göra, stäm av detta med mäklaren.)

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 595 000 kr
Månadsavgift 5 008 kr
Boarea 89,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 7
Nummer 2-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier