Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1701
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1701
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1701
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1701
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1701
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1701

Välkommen till en ljus och välplanerad etta högt upp i huset med balkong med morgonsol. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i sovalkoven. En klädkammare rymmer dina kläder och skor och en kombimaskin spar på golvytan i badrummet.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en klädkammare. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet får ljus från stora fönster mot öster samt ett mindre fönster i söderläge, och passar perfekt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Under sommaren kan du njuta av din frukost på den mysiga balkongen i perfekt österläge. Så här högt upp i huset får du en fin vy ut över himlen och husen. Din säng får en avskild plats i en sovalkov.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. (Vissa tillval är inte längre möjliga att göra, stäm av detta med mäklaren.)

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 195 000 kr
Månadsavgift 2 446 kr
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 7 av 7
Nummer 2-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier