Lägenhet 2 rok, 63,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 4-1202
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 4-1202
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 4-1202
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 4-1202
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 4-1202
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 4-1202

Upptäck en rymlig och social gaveltvåa med fönster i två väderstreck och balkong i österläge. De stora öppna sociala ytorna är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Hemmet har gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderob, och badkar finns som tillval.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en klädkammare. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet får ljus från fönster i två väderstreck och är stort och socialt. Rummet passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middagar. Matplatsen rymmer många gäster och du kan inreda med soffa och fåtöljer. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost till den trevliga balkongen i härligt österläge. Hemmets rymliga sovrum har stort fönster med morgonsol och plats för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 845 000 kr
Månadsavgift 3 809 kr
Boarea 63,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 7
Nummer 4-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier