Lägenhet 2 rok, 45,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 5-1601
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 5-1601
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 5-1601
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 5-1601
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 5-1601
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 5-1601

Välkommen in till en social gaveltvåa högt upp i huset med fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av kvällssolen på en härlig balkong i västerläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck och går att inreda med en rymlig matplats invid det stora fönstret samt både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs umgängesytorna av den trevliga balkongen med kvällssol mot den gröna gården. Inred med en sittgrupp och krukor och njut av dina måltider här framöver. Hemmets sovrum har ett stort fönster mot väster och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 495 000 kr
Månadsavgift 2 977 kr
Boarea 45,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 8
Nummer 5-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier