Lägenhet 3 rok, 70,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 5-1801
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 5-1801
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 5-1801
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 5-1801
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 5-1801
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 5-1801

Den här genomgångstrean högst upp i huset är något extra. Upptäck två takterrasser med både morgonsol och kvällssol och fönster i fyra väderstreck. De stora öppna sociala ytorna är utmärkta för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badkar finns som tillval.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets mindre sovrum som har plats för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Från rummet når du den ena takterrassen med kvällssol. Här kan du avsluta sommardagarna med en kopp te och en pod framöver. Hemmets andra större sovrum ligger vägg i vägg. Även här hittar du en skjutdörrsgarderob och du har utgång till takterrassen med kvällssol. Från den inre passagen invid sovrummet ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet får ljus från fönster i tre väderstreck och är stort och socialt. Rummet passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag. Matplatsen rymmer många gäster och vardagsrummet har gott om plats för både soffa och fåtöljer. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Under sommarhalvåret förlängs de sociala ytorna av den andra större takterrassen som har fin morgonsol och utgång från både kök och vardagsrum. Inred med solstolar, en matplats och krukor och se fram emot att spendera dina sommardagar här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 8 av 8
Nummer 5-1801
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier