Boka personligt möte

Ett hem för livets alla stunder

Hemmen i kvarteret har öppna och halvöppna sociala planlösningar som passar perfekt för långa middagar med vänner, födelsedagsfiranden och högtider med familjen. Men även för vardagar med hemarbete, läxläsning och filmkvällar. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna eller familjen i soffan. Flera av hemmen har köksö där du kan duka upp helgens trevliga tapasbuffé eller ta dagens första kopp kaffe före jobbet. Allt ifrån de mindre ettorna till de större fyrorna i kvarteret har bra förvaring, helkaklade badrum, moderna bekvämligheter och minst en balkong eller uteplats.

Personlig inredning

För att du ska kunna sätta din personliga prägel på ditt hem finns en rad olika tillval, både kostnadsfria och de som innebär en extra kostnad. I köket kan du till exempel välja kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys. Du kan se över vägg- och golvkulörer i hela hemmet och välja till en glasvägg i snygg industristil för att dela av ett rum. Du har med andra ord många möjligheter att skapa ett hem med känsla och personlighet som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig och våra inredare hjälper dig gärna på vägen.

Svanenmärkta bostäder

Bostäderna i Rosendals Port är, liksom alla bostäder från Skanska, Svanenmärkta. Det betyder att du kan vara säker på att allt material är noga utvalt för att innehålla så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt. Träet kommer från hållbara skogsbruk, färger får inte innehålla farliga lösningsmedel och alla byggprodukter är fria från ftalater och tungmetaller vilket ger en bättre och mer hälsosam inomhusmiljö. Det innebär även att bostäderna har lägre energianvändning än byggkraven i Sverige idag. När du flyttar in här kan du vara säker på att du gör ett bra val för vår miljö och för din hälsa.

En plats för avkoppling

I ett nybyggt renoveringsfritt hem har du möjlighet att varva ner och njuta av det du tycker är viktigt och härligt i livet. Du kan ta del av naturen utanför knuten och ta långa promenader eller tuffa träningspass. Du kan se fram emot att bjuda hem vänner istället för att spendera helgen på byggvaruhusen eller med målarpenseln i hand. Dessutom är det något speciellt med att vara den första som kliver över tröskeln till en helt ny bostad.

Ett kvarter med karaktär

Huskropparna i Rosendals Port har en personlig prägel och skiljer sig från varandra i olika fasadmaterial, höjder och utformningar. Materialen är vackra, robusta och valda för att hålla över tid. Tegel och betongen i relief åldras med skönhet och taken är klädda med sedum och solceller. Välj att flytta in i ett kvarter som producerar egen grön el.

Här är det enkelt att umgås

Husens placering ger den gröna lummiga gården en rofylld och privat känsla för dig som bor här. Här finns plats för både avkoppling och lek. Unna dig en solig stund på trädäcket eller vid en av sittgrupperna, duka upp till kräftskiva med grannarna i det inglasade uterummet och njut av kvällen oavsett väder.

Skanska Bostad i sociala medier