Ny chans den 19 maj

Den 19 maj har du en ny chans att hitta ditt drömhem i Rosendals Port. Då släpper vi fler bostäder till försäljning.

Den 19 maj klockan 12.00-14.00 finns vi tillgängliga att svara på alla dina frågor. Passa på att prata med oss på chatten eller varför inte ringa oss på 010-448 20 20. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i kvarteret och upptäcka hur solen rör sig över gården, balkongerna och uteplatserna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på torsdag den 19 maj. Och du, vi är med dig hela vägen!

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilken hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. 
Till bostadsväljaren

3 Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Du kan göra din köpanmälan från kl 12.00 torsdagen den 19 maj. Köpanmälan innebär att du anmäler ditt intresse för ett eller flera bostäder som uppfyller dina önskemål. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Köpanmälan är inte bindande.
Till köpanmälan

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut kl 12 måndagen den 23 maj stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Rosendals Port!

Se filmen om Rosendals Port


Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Byggnationen är igång sedan våren 2021, inflyttning sker successivt efter färdigställande med planerad start i april 2023. Sista inflyttning är planerad till december 2023.

2. Hur många parkeringsplatser finns det i garaget och vad kostar dessa?
28 st bilplatser (+ 26 st i parkeringshuset Dansmästaren). Det planeras för totalt 8 elladdstolpar i garaget. (Det finns även i Dansmästaren.)

3. Hur ser det ut med förråd?
Ja, alla lägenheter kommer ha ett eget förråd i källaren eller på entrévåningen.

Läs fler frågor & svar här

Upptäck inredningsmöjligheterna i din nya bostad


Hitta din stil med Inredningsväljaren

Vilken känsla vill du ha i din nya bostad? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94