Rosendals Port Uppsala

Ditt naturliga val i Rosendal

Du hittar bostadsrätterna i den nya stadsdelen Rosendal på ett riktigt bra läge. Här bor du nära gröna strövområden och skogspromenader i ett Svanenmärkt kvarter med solceller och sedumtak, spännande karaktär och personlighet.

Välkommen till Rosendal!
Du som letar efter ett bekymmersfritt boende där det är enkelt att leva hållbart är Rosendals Port ett naturligt val. Kvarteret har ett bra läge i norra Rosendal, i en ny spännande stadsdel där du har lika nära till naturen och träningen som till Uppsalas utbud av nöje och shopping. I Rosendal finns redan idag det mesta du behöver för en smidig och trevlig vardag, som matbutik, service, gym, caféer och restauranger. När stadsdelen är uppvuxen och klar inom bara några år är även skolor och förskolor på plats.

Rosendals Port har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelverkstad, elladdstolpar för bilar, biologisk mångfald på gården och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här är du med och bidrar till en grönare framtid.

Kvarteret har en spännande karaktär där huskropparna har olika gestaltning och material. Det ger en personlig känsla för dig som bor här. Innanför husen hittar du en lummig gård med ett inglasat uterum där du och dina grannar kan äta middag, och under pergolan och på trädäcket kan du njuta av både sol och skugga under sköna dagar. Självklart finns plats för lek i sandlådan. Oavsett om du väljer en välplanerad etta, en social två, härlig trea eller en rymlig familjefyra så har bostäderna bra förvaring, en eller två balkonger eller uteplats i markplan. Längst upp i huset har några bostäder stora terrasser med sol många timmar om dagen.

Fakta om projektet

Pris 1 795 000 - 3 995 000 kr
Bostäder till salu 49 av 91
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 34-99,5 kvm
Månadsavgift 2 446 - 5 375 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från april 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Broschyrer och dokument

Hitta din bostad i bostadsväljaren


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier