Hidden

Läge för utomhusliv

Kliv in på gården till Närheten! Här är den grönskande och inbjudande miljön skapad för att du ska få en stund i solen (eller skuggan), umgås med nya grannar och gamla vänner eller koppla av med barnen i lugnet bortom stan. När du sitter på den rofyllda gården är det svårt att förstå att du är så nära centrala Uppsalas stimmiga gator.

Läge för grillkväll med vännerna

Fokus på innergården är mysiga sittgrupper, avkopplande gräs ytor och en pergola där du kan ta skydd mot solen eller ta en kaffe med grannarna. På gården finns möjlighet till lek, grillkvällar och sköna stunder.

Härliga grönområden

Inte långt från Närheten, finner du härliga grönområden med promenadstigar. Här kan du möta våren och fascineras av solljuset som silar ner mellan de gröna lövverket. Grönområden som kommer att ge dig många sköna och avkopplande timmar, kanske med löparskorna på.

Närheten till centrum

Att vakna upp i Närheten betyder att du kan unna dig en rofylld kaffe på din balkong, snabbt bocka av veckans ärende nere på stan, eller kanske avnjuta en god middag på någon av Uppsalas trevliga restauranger.

Ditt läge i stan

Det rika naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed åstråket finns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande. Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan.