Hidden

En plats för lek och rörelse

En kort promenad från din port hittar du nya Solvallsparken. Det är en modern park för alla åldrar med klätterställning för större barn, gungor, två små studsmattor, två utomhuspingisbord, basketkorg, klättervägg, tennisvägg, två sandlådor, lekhus, picknickbord med parasoll och beachvolleyplan. Parkens lika delar knyts samman av en löparbana och här hittar du även ett bra utegym.

Naturen inpå knuten

Norra Rosendal hittar du Siegbahnsparkens utmanade lekytor och lekredskap som ligger inbäddade i grönska. Många träd och växter sparades här när parken byggdes, så fast den är helt ny så finns naturen inpå och du kan hitta skuggiga sköna platser att vila på. När du bor i Rosendals Port har du alltid grönskande stigar och skogspromenader i lummiga Stadsskogen nära till hands. Det krävs ingen planering eller lång biltur för att möta upp vänner, duka upp lunch på en stubbe och njuta av termoskaffe en solig lördag.

En enklare vardag i Rosendal

Rosendals Port har ett toppenläge i Rosendal med närhet till matbutiker, caféer, restauranger, bank, apotek och här finns även ett nytt gym en kort promenad bort. Rosendal har vuxit upp till en levande och spännande stadsdel där vardagen är smidig. In till centrala Uppsala, till studierna, din arbetsplats eller fritidsaktiviteter tar du dig enkelt med cykel via fina cykelvägar i nära anslutning till kvarteret. Härifrån finns även goda kommunikationer med buss in till centrum och väljer du att ta bilen har du bara några minuter till E4:an och vidare mot Arlanda och Stockholm eller norrut.

Ett oslagbart läge

När du längtar efter en afterwork på en uteservering, mysig middag på en bistro, shopping eller kultur finns Uppsalas stora utbud på de trevliga gågatorna en skön cykeltur eller bussresa bort. Om du arbetar eller studerar vid Akademiska sjukhuset, Ångströmlaboratoriet, Biomedicinskt Centrum, Sveriges Lantbruksuniversitet eller Ulleråker slipper du lägga tid på att pendla till jobbet. Rosendals Port har ett oslagbart läge.