Hidden

360-graders rundvandring

Titta närmare på härliga gaveltvåor med massa förvaringsyta, treor med dubbla takterrasser och härligt ljusinsläpp samt generösa fyror med balkonger i två väderstreck och gott om plats för familj och vänner. Oavsett storlek på din nya bostadsrätt kommer du att få många trevliga stunder här. Vi hoppas att du kommer hitta en bostad som passar just ditt liv. Klicka på bilderna nedan och ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna.

4 rok - Öppen planlösning och två balkonger

Välkommen till en rymlig och ljus genomgångsfyra med öppen social planlösning perfekt för middagar med vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på två balkonger i både väster- och österläge. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval, eller som här ett glasparti för att dela av hemmakontoret. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober.

2 rok - Gaveltvå med fönster i två väderstreck

Upptäck en rymlig och social gaveltvåa med fönster i två väderstreck och balkong i österläge. De stora öppna sociala ytorna är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Bostadsrätten har gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderob, och badkar finns som tillval.

3 rok - Trean med det där lilla extra

Den här genomgångstrean högst upp i huset är något extra. Upptäck två takterrasser med både morgonsol och kvällssol och fönster i tre väderstreck. De stora öppna sociala ytorna är utmärkta för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Bostadsrätten har gott om förvaring i klädkammare och dubbla skjutdörrsgarderober, och badkar finns som tillval.