Svanenmärkta bostäder med havsutsikt på centralt läge i Varberg

Välkommen till Brf Rosenfred! Här kan du njuta av närheten till såväl havet som stadens charmiga butiker och torg. I Varbergs centrum finns det mesta på bekvämt gångavstånd och om behöver du ta dig längre bort finns goda kommunikationer.

Säljstart: Hösten 2018
Inflyttning: Hösten 2020

Tidsplan för Rosenfred

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

I södra delen av centrala Varberg planerar vi ett bostadskvarter med ca 85 lägenheter. Kvarteret kommer att bestå av flera hus med tanken att ge södra entrén till stadskärnan ett nytt och fräscht utseende. Här planeras kvadratsmarta lägenheter med ljusa och öppna sociala ytor där vi tar tillvara på utsikten över havet och staden.

Brf Rosenfred ligger ett par kvarter bort från Ankaret, en populär badplats för hela Varberg på sommaren. Härifrån kan du ta strandpromenaden som leder till Varbergs fästning, den livfulla Socitetsparken och det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet.

En kort promenad från hemmet har du stadskärnan med torget i centrum. Här finns den omtyckta torghandeln ett par gånger i veckan och även stadens berömda spa dit många vallfärdar. Inte långt från hemmet hittar du även mataffär, gym, café, apotek, restauranger och butiker. För den som vill vara aktiv finns flera möjligheter en bit bort med allt från fotboll, golf och till surfing av alla dess slag.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Rosenfred
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Rosenfred kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Välkommen hem!

Anmäl ditt intresse redan nu
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

Varbergs kallbadhus sett från land.

Kallbadhuset i Varberg – Det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet är där du kan du ta ett svalkande dopp året om.

En solig dag i Varberg

Varbergs stadskärna – På kullerstensgatorna i stadskärnan finns det mesta du behöver och allt är inom promenadavstånd.

Varbergs fästning sett från småbåtshamnen.

Från havet syns Varbergs Fästning – Vill du lära känna staden och dess spännande historia är den ståtliga fästningen väl värt ett besök!

Getterö Marina, Varbergs småbåtshamn.

Getterö Marina – I småbåtshamnen på Getterön finns plats för båtliv och härifrån nås det vackra naturreservatet.

Varberg sett från ovan.

I Brf Rosenfred kan du se ut över havet och staden - En utsikt att längta till!

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosenfred i Varberg

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.