Svanenmärkta bostäder med havsutsikt på centralt läge i Varberg

I Rosenfred kan du njuta av närheten till såväl havet som stadens charmiga butiker och torg. I Varbergs centrum finns det mesta på bekvämt gångavstånd och behöver du ta dig längre bort finns goda kommunikationer.

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 53 - 116 kvm
Säljstart: Planeras februari 2019
Inflyttning: Preliminärt 2021
Anders Carlsson

Anders Carlsson

070-568 42 00 Kontakta Anders
Charlotte Hallberg

Charlotte Hallberg

070-568 42 86 Kontakta Charlotte

Välkommen till Brf Rosenfred!
I södra delen av centrala Varberg planerar vi ett bostadskvarter med ca 89 lägenheter. Kvarteret kommer att bestå av flera hus med tanken att ge södra entrén till stadskärnan ett nytt och fräscht utseende. Här planeras kvadratsmarta lägenheter med ljusa och öppna sociala ytor där vi tar tillvara på utsikten över havet och staden.

Brf Rosenfred ligger ett par kvarter bort från Ankaret, en populär badplats för hela Varberg på sommaren. Härifrån kan du ta strandpromenaden som leder till Varbergs fästning, den livfulla Socitetsparken och det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet.

En kort promenad från hemmet har du stadskärnan med torget i centrum. Här finns den omtyckta torghandeln ett par gånger i veckan och även stadens berömda spa dit många vallfärdar. Inte långt från hemmet hittar du även mataffär, gym, café, apotek, restauranger och butiker. För den som vill vara aktiv finns flera möjligheter en bit bort med allt från fotboll, golf och till surfing av alla dess slag.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Rosenfred
svanenmarkt-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Rosenfred kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse redan nu
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Skanska Nya Hem på prispallen

I Solsidan Östra i Falkenberg bor några av Sveriges nöjdaste kunder. Det visar Prognoscentrets årliga kundnöjdhetsmätning som placerar Solsidan Östra på en ärofylld bronsplats.
Läs mer

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Närområdet

  Varbergs kallbadhus sett från land.

  Kallbadhuset i Varberg – Det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet är där du kan du ta ett svalkande dopp året om.

  En solig dag i Varberg

  Varbergs stadskärna – På kullerstensgatorna i stadskärnan finns det mesta du behöver och allt är inom promenadavstånd.

  Varbergs fästning sett från småbåtshamnen.

  Från havet syns Varbergs Fästning – Vill du lära känna staden och dess spännande historia är den ståtliga fästningen väl värt ett besök!

  Getterö Marina, Varbergs småbåtshamn.

  Getterö Marina – I småbåtshamnen på Getterön finns plats för båtliv och härifrån nås det vackra naturreservatet.

  Varberg sett från ovan.

  I Brf Rosenfred kan du se ut över havet och staden - En utsikt att längta till!

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosenfred i Varberg

   Ansvariga kontaktpersoner

   Anders Carlsson

   Anders Carlsson

   070-568 42 00 Kontakta Anders
   Charlotte Hallberg

   Charlotte Hallberg

   070-568 42 86 Kontakta Charlotte

   Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå

   Östra Vallgatan 38
   432 41 Varberg

   Tel 0340-842 60
   vffab.se

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: