Rosenfred Varberg

Populära kvarteret Rosenfred är slutsålt!

I Rosenfred kan du njuta av närheten till såväl havet som stadens charmiga butiker och torg. I Varbergs centrum finns det mesta på bekvämt gångavstånd och behöver du ta dig längre bort finns goda kommunikationer. Här kan du hitta en trea med uteplats eller balkong i härligt söderläge eller en fyra högst upp i huset med läckra takfönster. Ännu har du möjlighet att hitta ditt drömhem i Rosenfred!

Välkommen till Rosenfred!
I södra delen av centrala Varberg planerar vi ett bostadskvarter med 89 lägenheter. Kvarteret kommer att bestå av flera hus med tanken att ge södra entrén till stadskärnan ett nytt och fräscht utseende. Här planeras kvadratsmarta lägenheter med ljusa och öppna sociala ytor där vi tar tillvara på utsikten över havet och staden.

Rosenfred ligger ett par kvarter bort från Ankaret, en populär badplats för hela Varberg på sommaren. Härifrån kan du ta strandpromenaden som leder till Varbergs fästning, den livfulla Socitetsparken och det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet.

En kort promenad från hemmet har du stadskärnan med torget i centrum. Här finns den omtyckta torghandeln ett par gånger i veckan och även stadens berömda spa dit många vallfärdar. Inte långt från hemmet hittar du även mataffär, gym, café, apotek, restauranger och butiker. För den som vill vara aktiv finns flera möjligheter en bit bort med allt från fotboll, golf och till surfing av alla dess slag.

Fakta om projektet

Bostäder till salu 0 av 89
Typ av bostad Lägenheter
Säljstart Slutsålt
Inflyttning Från november 2021

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Broschyrer och dokument

360 graders rundvandring


Följ med på en virtuell rundvandring

Här bjuder vi på smakprov av några av de lägenhetstyper du hittar i Brf Rosenfred. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. Klicka här.

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val. Här finner du även exempelkataloger på våra olika tillval. Läs mer här.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier