Lägenhet 3 rok, 92,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 162
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 162
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 162
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 162
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 162
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 162

Välkommen in till en öppen och ljus taktrea med plats för vännerna. Här hittar du ett stort och ljust kök med utgång till balkong i fint söderläge och vardagsrum med stora takfönster. Gästtoalett är ett stort plus!

Kom in i en generös och ljus taktrea högst upp i huset. Här möts du av en entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i både skjutdörrsgarderob och garderob. Här finns också ett städskåp. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Vägg i vägg finns hemmets andra wc som underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt.

Avskilt från hemmets sociala ytor ligger de två sovrummen med lugnt läge mot gården. Det större sovrummet har gott om utrymme för att möblera med en dubbelsäng, två sängbord samt förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Det mindre har plats för en säng, en läsfåtölj samt rum för kläder i en garderob.

Vidare in i hemmet öppnar det luftiga köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har snedtak och en trevlig social planlösning, perfekt för dig som gillar att ha vänner och familj hemma. En vägg skiljer matplatsen från vardagsrummet så att middagen kan pågå medan en del av familjen ser på TV. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Under sommarhalvåret kan du njuta av Varbergssolen på balkongen i härligt söderläge, med utsikt över grönskan i parken utanför. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet får ljus från läckra takfönster.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 162
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier