Lägenhet 2 rok, 62 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 243
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 243
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 243
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 243
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 243
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 243

Kliv in i en välplanerad öppen tvåa med trevligt kombinerat kök och vardagsrum samt ett generöst sovrum. Förläng sommaren med en inglasad balkong i västerläge.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i två garderober samt ett städskåp. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och vid bardelen kan dina gäster småprata med dig medan du lägger en sista hand på maten. Rummet har stora fönster och utgång till hemmets balkong i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja balkongen även när det är lite kyligare ute.        

 

Hemmets generösa sovrum rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 8
Nummer 243
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier