Lägenhet 3 rok, 92,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 261
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 261
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 261
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 261
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 261
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 261

Välkommen in till en välplanerad öppen trea med ett kombinerat kök och vardagsrum, ordentlig förvaring i förråd och klädkammare samt en gästtoalett. Balkongen har perfekt sydvästligt läge och ligger i riktning mot havet.

När du öppnar dörren till den här härliga trean möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i tre garderober samt ett städskåp. Ett förråd håller ordning på kläder, sportprylar och skor. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Vägg i vägg finns hemmets andra wc som underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt.

 

Vidare genom hallen hittar du hemmets två sovrum. Det större rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en klädkammare. Det mindre sovrummet har plats för en säng, ett sängbord och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob.

 

Det luftiga öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Det finns även ett fönster över arbetsbänken för extra ljusinsläpp.

I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet får härligt ljus från stora fönster och har utgång till hemmets balkong i sydvästligt läge där du kan njuta av allt från dagens första kopp kaffe till din middag. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 8
Nummer 261
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier