Lägenhet 2 rok, 74 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 282
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 282
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 282
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 282
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 282
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 282

Välkommen in högst upp i huset till en välplanerad öppen taktvåa med trevligt kombinerat kök och vardagsrum samt ett generöst sovrum med takfönster. Den stora balkongen i västerläge har utsikt över havet!

När du öppnar dörren till den här läckra tvåan möts du av en välkomnande entré med fri sikt rakt igenom hemmet och ut mot havet. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring i garderober samt ett städskåp. En klädkammare ger dig god möjlighet att hålla ordning på kläder och skor. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Det luftiga öppna köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Det här ett rum att trivas i! Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på matplatsen rymmer många gäster. Rummet har stora fönster i riktning mot havet och utgång till hemmets balkong där du kan njuta av kvällssolen med du tittar ut över Kattegatt. I vardagsrumsdelen finns plats att möblera med både soffa och fåtöljer.

 

Hemmets generösa sovrum rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från ett takfönster. 

 

 Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 74 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 8 av 8
Nummer 282
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier