Lägenhet 362

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 362
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 362
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 362
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 362
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 362
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 362

Välkommen in högst upp i huset till en stor öppen fyra med ett kombinerat kök och vardagsrum, köksö, läckra takfönster, sovrum mot gården samt en gästtoalett. Den härliga balkongen har kvällssol och utsikt mot väster.

Kliv in högst upp i huset! Här möts du av en trevlig takfyra med en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i tre garderober. Här finns också ett städskåp.  Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns också ett fönster för trevligt ljusinsläpp. Mitt emot badrummet finns även hemmets gästtoalett som underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt. 

 

Från hallen når du hemmets två sovrum, båda med läge mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd. Det mindre har plats för en säng och har fönster i två vädertreck. Det större rummet rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har ordentlig plats för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

 

Det stora öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Det här är ett ljust rum att trivas i! Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och vid den trevliga köksön kan dina gäster småprata medan du lägger en sista hand på maten. I vardagsrumsdelen finns gott om yta att möblera med både soffa och fåtöljer och matplatsen framför fönstret ger plats för många middagsgäster. Rummet får härligt ljus från stora takfönster i västligt läge och har utgång till hemmets balkong. Här kan du avsluta dagen med något gott i glaset och njuta av kvällssolen över Kattegatt.

Innanför köket hittar du hemmets fjärde rum som går att inreda som ett trevligt bibliotek, TV-rum eller som ett extra sovrum. Fönster och två takfönster ger trevligt ljus i rummet.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer 362
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-19 November 2021
Egenskaper Balkong

Boka personlig visning

Du kan alltid kontakta våra mäklare för en personlig visning som passar dig. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Hem från Skanska i sociala medier