Lägenhet 3 rok, 90 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 551
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 551
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 551
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 551
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 551
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 551

Välkommen in högst upp i huset till en generös öppen taktrea med ett kombinerat kök och vardagsrum som bjuder in till trevliga kvällar med vänner. Hemmet har en stor inglasad balkong i perfekt söderläge.

Kliv in högst upp i huset! I den här ljusa taktrean möts du av en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Det öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning. En vägg mellan matplatsen och soffgruppen gör det möjligt för middagen att fortsätta medan delar av familjen ser på TV. Köket har gott om matlagningsytor och vid matplatsen ryms flera gäster. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet förlängs av hemmets trevliga balkong i perfekt söderläge mot gården. Här kan du njuta av solen hela sommardagen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

 

Hemmets båda sovrum ligger vägg i vägg. Det större rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

Det mindre sovrummet har plats för en säng.  

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 90 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 551
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 18-27 Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier