Fantastiska balkonger

Här har du gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna chili och tomatplantor. Hemmen har stora fönster som släpper in ljuset från himlen över Kattegatt. Ljuset är genomgående i hemmets inredning som ger dig en bra bas för att skapa en personlig stil.

Rum med plats

Fokus i våra hem i Rosenfred är att det ska finnas utrymme för att umgås. Därför är det till exempel viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar också till en social miljö, där du kan röra om i grytan samtidigt som du deltar i småpratet som pågår i vardagsrumssoffan. Många lägenheter har även bardisk eller köksö som blir en naturlig plats för ett glas och något tilltugg före maten eller för dagens första kopp kaffe.

Välplanerat

Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en luftig fyra så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning. Samtidigt som du kan se fram emot allt det underbara med att ha närheten till havet.

Skanska Bostad i sociala medier