Välkommen på säljstart

Säljpremiär den 26 februari på Varbergs Stadshotell mitt i centrala Varberg, är ett utmärkt tillfälle för dig att träffa oss och få svar på dina frågor om Rosenfred. Du har väl anmält dig till en köplats för att köpa ett Svanenmärkt hem med havsutsikt på bästa läget i Varberg. Anmäl dig nedan till säljstarten! Hoppas att vi ses den 26 februari.

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 53 - 116 kvm
Pris: 4 295 000 - 7 345 000 kr
Månadskostnad: 4 333 - 6 329 kr
Säljstart: 26 februari 2019
Inflyttning: Preliminärt 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Anders Carlsson

Anders Carlsson

070-568 42 00 Kontakta Anders
Charlotte Hallberg

Charlotte Hallberg

070-568 42 86 Kontakta Charlotte

Välkommen till Brf Rosenfred!
I södra delen av centrala Varberg planerar vi ett bostadskvarter med ca 89 lägenheter. Kvarteret kommer att bestå av flera hus med tanken att ge södra entrén till stadskärnan ett nytt och fräscht utseende. Här planeras kvadratsmarta lägenheter med ljusa och öppna sociala ytor där vi tar tillvara på utsikten över havet och staden.

Brf Rosenfred ligger ett par kvarter bort från Ankaret, en populär badplats för hela Varberg på sommaren. Härifrån kan du ta strandpromenaden som leder till Varbergs fästning, den livfulla Socitetsparken och det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet.

En kort promenad från hemmet har du stadskärnan med torget i centrum. Här finns den omtyckta torghandeln ett par gånger i veckan och även stadens berömda spa dit många vallfärdar. Inte långt från hemmet hittar du även mataffär, gym, café, apotek, restauranger och butiker. För den som vill vara aktiv finns flera möjligheter en bit bort med allt från fotboll, golf och till surfing av alla dess slag.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Rosenfred
svanenmarkt-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Rosenfred kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse redan nu
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Skanska Nya Hem på prispallen

I Solsidan Östra i Falkenberg bor några av Sveriges nöjdaste kunder. Det visar Prognoscentrets årliga kundnöjdhetsmätning som placerar Solsidan Östra på en ärofylld bronsplats.
Läs mer

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Fantastiska balkonger

  Här har du gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna chili och tomatplantor. Hemmen har stora fönster som släpper in ljuset från himlen över Kattegatt. Ljuset är genomgående i hemmets inredning som ger dig en bra bas för att skapa en personlig stil.

  Rum med plats

  Fokus i våra hem i Rosenfred är att det ska finnas utrymme för att umgås. Därför är det till exempel viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar också till en social miljö, där du kan röra om i grytan samtidigt som du deltar i småpratet som pågår i vardagsrumssoffan. Många lägenheter har även bardisk eller köksö som blir en naturlig plats för ett glas och något tilltugg före maten eller för dagens första kopp kaffe.

  Välplanerat

  Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en luftig fyra så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning. Samtidigt som du kan se fram emot allt det underbara med att ha närheten till havet.

  Välkommen till Rosenfred

  Varbergs kallbadhus sett från land.

  Närheten till havet

  Ett salt dopp är aldrig långt borta när du bor i Brf Rosenfred. Få kan skryta med att ha en sandstrand och flera badbryggor så nära sitt kvarter. Om du tillhör dem som badar året om väntar en varm bastu med utsikt över havet i kallbadhuset en kort promenad bort.

  Läget

  Det här är ett läge med kvaliteter, en kombination av att bo nära centrum och att ha havet så nära! I Brf Rosenfred bor du med ett glittrande Kattegatt utanför fönstret och i direkt närhet till allt det bästa Varberg har att erbjuda – stranden, centrum och strandpromenaden. Här upptäcker du nya sidor av staden och får det enklare att njuta av din vardag, och av din helg.

  Det är lätt att älska livet som Varbergsbo.

  Att ha närheten till kusten och dess skiftningar med väder och vindar är enkelt att vänja sig vid. Livet blir enkelt här, att röra på dig till exempel, är enkelt när du bor så nära strandpromenaden. Från Kusthotellet till Varbergs fästning har du två och en halv kilometer av hav, klippor och bad som du aldrig kan få nog av.

  Härlig innegård

  Husens tegelfasader går vackert hand i hand med Rosenfredsskolans mäktiga röda byggnader. Kvarterets sand- och jordfärgade tegel antyder närheten till Varbergs stränder. För dig som bor här är cykeln ett självklart val och därför finns givetvis praktisk parkering i ett eget hus som nås direkt från gatan och gården. Taket är av sedum och väggarna är klädda med växter för att sätta en grön prägel på kvarteret, och för att göra det mer inbjudande för dig som cyklar. Bilen parkerar du under huset och det finns tillgång till laddstolpar till din elbil.

  Getterö Marina, Varbergs småbåtshamn.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosenfred i Varberg

   Ansvariga kontaktpersoner

   Anders Carlsson

   Anders Carlsson

   070-568 42 00 Kontakta Anders
   Charlotte Hallberg

   Charlotte Hallberg

   070-568 42 86 Kontakta Charlotte

   Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå

   Östra Vallgatan 38
   432 41 Varberg

   Tel 0340-842 60
   vffab.se

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: