Hidden

Närheten till havet

Ett salt dopp är aldrig långt borta när du bor i en bostadsrätt i Rosenfred. Få kan skryta med att ha en sandstrand och flera badbryggor så nära sitt kvarter. Om du tillhör dem som badar året om väntar en varm bastu med utsikt över havet i kallbadhuset en kort promenad bort.

Läget

Det här är ett läge med kvaliteter, en kombination av att bo nära centrum och att ha havet så nära! I Rosenfred bor du med ett glittrande Kattegatt utanför fönstret och i direkt närhet till allt det bästa Varberg har att erbjuda – stranden, centrum och strandpromenaden. Här upptäcker du nya sidor av staden och får det enklare att njuta av din vardag, och av din helg.

Det är lätt att älska livet som Varbergsbo.

Att ha närheten till kusten och dess skiftningar med väder och vindar är enkelt att vänja sig vid. Livet blir enkelt här, att röra på dig till exempel, är enkelt när du bor så nära strandpromenaden. Från Kusthotellet till Varbergs fästning har du två och en halv kilometer av hav, klippor och bad som du aldrig kan få nog av.

Arkitektur som inspirerats av Varbergs stränder

Kvarterets sand- och jordfärgade tegel antyder närheten till Varbergs stränder. Taket är av sedum och väggarna är klädda med växter för att sätta en grön prägel på kvarteret i Rosenfred.