Skärvets Trädgård Växjö

Gott liv på Växjös skönaste innergård

I ett nytt spännande område på Söder i Växjö växer Brf Skärvets Trädgård fram. Kvarteret har ett trevligt lugnt läge med stadens gågator en kort cykeltur bort. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem och kan njuta av ditt kaffe i bersån på den gröna innergården utan att behöva slita med trädgårdsarbete.

Välkommen till Skärvet!
I Skärvet hittar du hem om 2–4 rok och 40–91 kvadrat. Lägenheterna är ljusa och generösa, och ytan utnyttjas maximalt. Att bo här innebär att ha tillgång till Växjös skönaste innergård. Här kan du ha kräftskiva med grannarna i orangeriet, läsa en bok i skuggan av ett fruktträd och odla egna morötter, utan att behöva tänka på trädgårdsarbete. Här finns även en övernattningslägenhet när släkt och vänner kommer på besök.

Skärvet är en plats utan måsten där du får tid till det viktiga i livet. På Södra Järnvägsgatan på Söder bygger vi ett nytt kvarter för dig som vill leva lugnt och bekymmersfritt och som uppskattar att ha både naturen och Växjö centrums utbud av restauranger och shopping inpå knuten. Området tillhör Växjös mest spännande och ska bli en modern levande plats med utrymme för alla. Här blandas olika boendeformer och tanken är att livet här ska vara bekvämt med det nödvändigaste nära till hands. 

Fakta om projektet

Pris 2 295 000 - 3 195 000 kr
Hem till salu 4 av 64
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 4 rum
Boarea 52 - 91 kvm
Månadskostnad 2 829 - 4 657 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Efter överenskommelse

Boka personligt möte
Kontakta gärna våra säljare för ett personligt möte online när det passar dig.
Boka möte genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Broschyrer och dokument

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Smarta planlösningar


Utvalda hem i Skärvet

I Skärvet hittar du kvadratsmarta lägenheter på 2-4 rok. Här bor du med en ljus och bekymmersfri vardag. Klicka på länken nedan för att få ett smakprov på några av de planlösningar som hittas i Brf Skärvets Trädgård.

Se utvalda hem i Skärvet »

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier