Gott liv på Växjös skönaste innergård

Boka personlig visning

I ett nytt spännande område på Söder i Växjö växer Brf Skärvets Trädgård fram. Kvarteret har ett trevligt lugnt läge med stadens gågator en kort cykeltur bort. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem och kan njuta av ditt kaffe i bersån på den gröna innergården utan att behöva slita med trädgårdsarbete.

Välkommen till Skärvet!
I Skärvet hittar du hem om 2–4 rok och 40–91 kvadrat. Lägenheterna är ljusa och generösa, och ytan utnyttjas maximalt. Att bo här innebär att ha tillgång till Växjös skönaste innergård. Här kan du ha kräftskiva med grannarna i orangeriet, läsa en bok i skuggan av ett fruktträd och odla egna morötter, utan att behöva tänka på trädgårdsarbete. Här finns även en övernattningslägenhet när släkt och vänner kommer på besök.

Skärvet är en plats utan måsten där du får tid till det viktiga i livet. På Södra Järnvägsgatan på Söder bygger vi ett nytt kvarter för dig som vill leva lugnt och bekymmersfritt och som uppskattar att ha både naturen och Växjö centrums utbud av restauranger och shopping inpå knuten. Området tillhör Växjös mest spännande och ska bli en modern levande plats med utrymme för alla. Här blandas olika boendeformer och tanken är att livet här ska vara bekvämt med det nödvändigaste nära till hands. 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 40 - 91 kvm
Pris: 1 795 000 - 3 195 000 kr
Månadskostnad: 2 267 - 4 657 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Efter överenskommelse

Ansvariga kontaktpersoner

Evelina Simonsson

Evelina Simonsson

073-541 00 51 Contact
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97 Contact

Vill du komma på visning?

Vi har regelbundna visningar i vår säljlokal eller visningshem i kvarteret så håll utkik efter datum och tid i visningsinformationen. Om visningsinformation saknas kan du alltid kontakta vår säljare som gärna träffar dig på en personlig visning.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset.
Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar» 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Smarta planlösningar


Utvalda hem i Skärvet

I Skärvet hittar du kvadratsmarta lägenheter på 2-4 rok. Här bor du med en ljus och bekymmersfri vardag. Klicka på länken nedan för att få ett smakprov på några av de planlösningar som hittas i Brf Skärvets Trädgård.

Se utvalda hem i Skärvet »

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem med ett grönare hjärta

Boka personlig visning

En bekymmerfri och ljus tillvaro

Att leva i närheten av grönskan, skogen, villor och vatten är en ynnest. På en sådan plats bygger vi nya hem som dig tid för att glädjas av årstidernas skiftningar. Brf Skärvets Trädgård är en plats för dig som uppskattar att ha både naturen och Växjö centrums utbud av restauranger och shopping inpå knuten. Flytta hit och njut av Växjös grönaste och skönaste innergård.

Välkommen till ditt nya hem

Du har fått möjligheten att vara den allra första att flytta in i en lägenhet där ingen annan har gjort avtryck på parketten. Här kan du njuta av att planera en tavelvägg på släta nymålade väggar. Att bo här innebär ett på många sätt bekymmersfritt liv.

Välplanerat

Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en luftig fyra så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning.

Vi vet att många

tycker att köket är hemmets viktigaste rum och därför har vi lagt stor omtanke när vi har planerat köket i ditt hem. Vi hoppas att du ska uppskatta lådor med fullutdrag och dämpade luckor, den moderna utformningen och induktionshällen som gör matlagningen både enklare och tryggare. Här är det enkelt att trivas,m och att ta dina middagar till nya höjder

Direkt kontakt med trädgården

Flera av hemmen på markplan har en uteplats. Där kan du börja helgen med en kopp kaffe i en vilstol och avsluta en stressig vardag med en lugn middag. Många lägenheter i huset har balkonger i härligt västerläge.

Hållbart boende i en grön stad

Boka personlig visning

Svanenmärkt trädgårdsliv

I vårt nya kvarter har vi försökt att ta tillvara på Söders alla fördelar. Det kommer du att märka när du kliver in på gården. Här möts du av en varierande grönska och odlingar liknande lummiga villaträdgårdar.

Närheten till centrum

Att vakna upp i Skärvets Trädgård betyder att du kan unna dig en rofylld kaffe på din gröna innergård, snabbt bocka av veckans ärende nere på stan, eller kanske avnjuta en god middag på någon av Växjös trevliga restauranger. Det finns något för alla i den här delen av Växjö.

På andra sidan Söderleden

Inte långt från Skärvet, breder Bokhultet ut sig med sina promenadstigar. Här kan du möta våren och fascineras av solljuset som silar ner mellan de gröna lövverket. I motsatt riktning hittar du Strandbjörket. Grönområdet som kommer att ge dig många sköna och avkopplande timmar, vid den genuina kaffestugan och den stora lekplatsen, eller kanske bara att ta ett varv runt Växjösjön med löparskorna.

Härligt trädgårdsliv på Skärvet

Att välja bort villalivet

med allt ansvar och arbete det innebär behöver inte betyda att du väljer bort möjligheten att fika med paj på egenodlad rabarber i skuggan av ett fruktträd. Väljer du att bo i Skärvets Trädgård får du ett trädgårdsliv utan måsten. Du kan kliva ut barfota på gräsmattan utan att behöva bekymret med att klippa den. Vill du ändå få lite jord under naglarna så har du tillgång till odlingslotter där du kan skörda egna rödbetor och morötter.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Skärvets Trädgård

Ansvariga kontaktpersoner

Evelina Simonsson

Evelina Simonsson

073-541 00 51 Contact
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97 Contact

Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0470-709696
Kungsgatan 1 A
352 30 Växjö

svenskfast.se/vaxjo

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: