Hidden

Växjös skönaste innergård

Att bo här innebär att ha tillgång till Växjös skönaste innergård. Det kommer du att märka när du kliver in på gården. Här möts du av en varierande grönska och odlingar liknande lummiga villaträdgårdar.

Närheten till centrum

Att vakna upp i Skärvets Trädgård betyder att du kan unna dig en rofylld kaffe på din gröna innergård, snabbt bocka av veckans ärende nere på stan, eller kanske avnjuta en god middag på någon av Växjös trevliga restauranger. Det finns något för alla i den här delen av Växjö.

På andra sidan Söderleden

Inte långt från Skärvet, breder Bokhultet ut sig med sina promenadstigar. Här kan du möta våren och fascineras av solljuset som silar ner mellan de gröna lövverket. I motsatt riktning hittar du Strandbjörket. Grönområdet som kommer att ge dig många sköna och avkopplande timmar, vid den genuina kaffestugan och den stora lekplatsen, eller kanske bara att ta ett varv runt Växjösjön med löparskorna.

Gemensam trädgård

Att välja bort villalivet med allt ansvar och arbete det innebär behöver inte betyda att du väljer bort möjligheten att fika med paj på egenodlad rabarber i skuggan av ett fruktträd. Väljer du att bo i Skärvets Trädgård får du ett trädgårdsliv utan måsten. Du kan kliva ut barfota på gräsmattan utan att behöva bekymret med att klippa den. Vill du ändå få lite jord under naglarna så har du tillgång till odlingslotter där du kan skörda egna rödbetor och morötter.