Hidden

Här får du fyra tips som underlättar i höstrusket

 1. Borste och trasa räcker långt.
  När det är blött och regnigt ute kan det kännas motigt att rulla in barnvagnen på hallgolvet, men med en borste och trasa kommer du långt. Använd borsten för att få bort det värsta gruset från vagnens hjul redan utanför dörren och torka bort lera och vatten med trasan innan du rullar in den. Två enkla sätt att hålla rent ­– och dessutom håller vagnens hjul längre om du tar hand om dem.
 2. Mattan – golvets beskyddare.
  Visst kan det kännas trist att rulla in en blöt vagn i hallen, även efter att du torkat av hjulen. Men ibland finns inga alternativ och då är det tur att det finns smarta lösningar som hjälper dig att skydda golvet. Ett enkelt knep är att lägga in en snygg matta som även är lätt att torka av. Det finns allt från diskreta golvskydd i plast för kontorsstolar till snygga plastmattor i olika färger och mönster – inte minst den svenska designklassikern från Pappelina.
 3. Investera i hjulskydd.
  Nu för tiden finns alla möjliga tillbehör till barnvagnar och ett av dessa är de så kallade hjulskydden. De är gjorda av nylon, är enkla att trä över hjulen och finns att köpa i de flesta barnbutiker. Perfekt när du ska skydda golvet eller andra känsliga ytor mot barnvagnens smutsiga hjul.
 4. Bra förvaring.
  Skötväska, napp och extrakläder – det är många saker som ska med när det är dags att gå ut med vagnen. Med bra förvaringsutrymmen blir intrycket av hallen mer stilrent och lugnt – samtidigt som du enkelt kan få undan småprylar som vantar, mössor och nycklar. Ett tips är att sätta upp ett väggskåp ovanför vagnen som rymmer det mesta och gör att du kan ha sakerna nära tillhands när det är dags att gå ut.


  Bra förvaring för skötväska, napp och småprylar behövs.