Tre utvalda hem i Galleriet

Här bjuder vi dig på en tur av tre utvalda hem i Galleriet. Det första hemmet har 2 rok på 56 kvm med charmiga vinklar och en fin balkong. Det andra hemmet bjuder på 3 rok om 84 kvm med högt i tak och generösa sällskapsytor samt ett arbetsrum. Och det tredje hemmet har 4 rok på 97 kvm med social planlösning samt en stor takterrass om 58 kvm. Välkommen att kika på planlösningar, bilder och följ med på 360-graders rundvandring av våra tre utvalda hem!

Charmiga vinklar

I denna tvåa på 56 kvm finns härliga ytor och charmiga vinklar. Ljuset flödar in i rummet via två fönster och en balkongdörr som leder ut till en fin balkong på åtta kvm.

Vardagsrum Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Kök Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Klicka på bilden och se en 360 graders rundvandring.

Högt i tak

I denna trea på 84 kvm finns ett extra rum som du kan använda som ett hemmakontor. Lägenheten känns rymlig med sin öppna planlösning och den tilltagna takhöjden om tre meter. Uteplatsen på över 26 kvm öppnar upp för ännu större ytor att umgås på under sommaren.

Vardagsrum Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Arbetshörna Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Klicka på bilden och se en 360-graders rundvandring.

Solsäker takterrass

Denna lyxiga 4 rok på 97 kvm bjuder på stora sociala ytor såväl inne som ute. På den härliga takterrassen om 58 kvm finns det gott om plats för familj och vänner! I det stora sovrummet finns både eget badrum och klädkammare.

Takterrass Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Vardagsrum med stora fönster Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Kök Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Skrivbord Sovrum Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Klicka på bilden och se en 360-graders rundvandring.

Observera att mindre justeringar på planlösningar och bilder kan förekomma.

Anmäl dig redan nu!

Ju tidigare du anmäler dig desto större chans har du att få välja just hem som passar dig bäst när det är dags för säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla intresse i våra projekt.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187