Säljstarten fortsätter!

Nu är försäljningen startad och köpanmälan öppen för lägenheterna i Krokslätts Terrasser. Tiden för köpanmälan löper ut klockan 23:59 söndag den 12 december.

Gör en rundtur i husen med bostadsväljaren, upptäck hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel, och hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar, göra virtuella rundvandringar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar nu! Och vi är med dig hela vägen.

Observera att du måste göra en köpanmälan. En intresseanmälan eller bokning på specifika bostäder räknas inte som en köpanmälan.

Se filmen om Krokslätts Terrasser


1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan hos Skanska, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just det hem du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa ett hem i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilken hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller en uteplats mot innergården? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. Klicka här för att se alla bostäder och priser» välj sedan "Bostadsväljaren" för att se placeringar i huset och använda de olika filtren.

3 Gör din köpanmälan

Köpanmälan är nu öppen. Att göra en köpanmälan innebär att du anmäler ditt intresse för ett eller flera hem som uppfyller dina önskemål. Det är viktigt att du rangordnar och placerar det hem du är mest intresserad av först. Vi stänger möjligheten att lämna in en köpanmälan klockan 23:59 söndag den 12 december. Till köpanmälan.

Obeservera att du måste göra en köpanmälan. En intresseanmälan eller bokning på specifika bostäder räknas inte som en köpanmälan. Köpanmälan är inte bindande.

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut klockan 23:59 söndag den 12 december stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för hemmen. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Vi planerar att börja kontakta de som gjort köpanmälningar under början av nästa vecka. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till ditt nya hem i Krokslätts Terrasser!

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Hitta din stil med Inredningsportalen

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum.

I vår inredningsväljare kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Inflyttningarna är planerade att starta under hösten 2023.

2. Hur många parkeringsplatser finns det i garaget och vad kostar dessa?
I vårt garage kommer det att finnas 26 st platser, varav två är reserverade för poolbilar. I Alectas garage, våningen under föreningens garage, finns ytterligare 35 platser reserverade.

3. Hur ser det ut med förråd?
Förråd finns i källaren eller i lägenheterna.

4. Kan man glasa in balkongerna?
Vi erbjuder inte inglasning av balkonger. Konstruktionsmässigt är det möjligt, dock så är det en bygglovsfråga som bostadsrättsföreningen får ombesörja efter färdigställande. De översta balkonger måste få tak byggt i lättkonstruktion av leverantör.

5. Kan jag byta till en annan lägenhet efter att jag skrivit på kontraktet?
Nej, det går inte att byta till en annan lägenhet efter att du skrivit på förhandsavtalet.

Läs fler frågor & svar här»

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267