Lägenhet 2 rok, 50,5 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412207
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412207
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412207
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412207
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412207
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412207

I den här sociala tvåan får du inte bara en stor balkong i härligt söderläge och plats för flera vänner. Du får också extra bra förvaring i ett rymligt förråd och ljust sovrum ut mot den mysiga innergården.

I hallen finns plats för avhängning till vänster, samt en garderob och praktiskt städskåp. Härifrån når du också hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Den smarta planeringen ger plats för både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Utanför blir balkongen i soligt söderläge en given favoritplats under sommarhalvåret, med fin utsikt mot den gröna innergården. Det får du även i sovrummet som har ett riktigt härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. I anslutning finns även ett rymligt förråd med linneskåp för förvaring.

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 684 800 kr
Månadsavgift 3 160 kr
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 12 av 12
Nummer 412207
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier