Lägenhet 3 rok, 77 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1405
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1405
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1405
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1405
Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1405
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1405

Välkommen hem till denna stora trea med riktigt rymlig balkong, bra förvaring och stora fönster.

Här möts du av en stor hall med plats för avhängning och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. I den mer privata delen finner du hemmets två sovrum.
Det lite mindre har två garderober och det större har plats för en dubbelsäng och utgång till den generösa balkongen. Sovrummet har även en praktisk klädkammare.
Mittemot sovrummen ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.
På motsatt sida av hemmet når du den sociala delen med kombinerat kök och vardagsrum som får ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här finner du även utgång till balkongen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller en handdukstork i badrummet. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer E2-1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April-november 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier