Lägenhet 2 rok, 51,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 513
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 513
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 513
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 513
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 513
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 513

I den här ljusa och rymliga tvåan på första våningen faller ljuset från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring. Välkommen in!

Kom in i den inbjudande hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. I närheten ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är luftigt och välkomnande. Här gör den sociala planlösningen det möjligt att inreda med soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köksdelen finns gott om plats för matlagning. Sovrummet, som har en vägg med glasparti, är generöst, har plats för sängbord och får ett härligt ljus från fönster i två väderstreck. Även här har du tillgång till en garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 5
Nummer 513
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95