Lägenhet 2 rok, 66 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 852
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 852
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 852
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 852
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 852
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 852

Välkommen in till en härlig vindstvåa högst upp i huset med sovloft, öppen planlösning, takfönster, köksö som tillval och balkong i härligt söderläge mot gården. Välj ett extra sovrum eller ett ännu större vardagsrum efter vad som passar dig.

Kliv in till en ljus hall med plats för avhängning. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch samt kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Från hallen leder en trappa upp till det läckra sovloftet med takhöjd upp i nock samt takfönster. Här sover du fridfullt avskilt från hemmets sociala delar, och här är det fint att vakna upp.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust med generös takhöjd upp i nock i delar av rummet samt takfönster. Här kan du inreda med både soffa och en matplats och det finns möjlighet att välja till en trevlig köksö där du kan duka upp smårätter som dina gäster kan njuta av medan du lägger din sista hand på varmrätten. Hemmet har ett extra sovrum som också har en härlig takhöjd upp i nock samt takfönster. Passar det ditt liv bättre kan du välja bort sovrummet mot ett större vardagsrum och matplats om du föredrar det. Hemmets balkong ligger mot den gröna gården och har ett ljuvligt söderläge. Här kommer du att spendera många sköna dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 852
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong, Etagelägenhet

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95