Lägenhet 1-41

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-41
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-41
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-41
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-41

Kliv in i en social generös trea med öppen planlösning, vinkelkök och luftiga sovrum. Hemmet har dubbla balkonger varav en med utsikt över sjön samt en entrébalkong som välkomnar dig hem varje dag.

Välkommen! Entrébalkongen tar dig in till din ljusa hall med ett fönster mot gården och plats för avhängning samt förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. 

 

Vardagsrummet och det stora köket smälter samman i en luftig social yta som rymmer många glada vänner under trevliga luncher och middagar. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Vardagsrums delen går att inreda med både soffa och fåtöljer och härifrån når du hemmets ena balkong där du kan blicka ut över Munksjön. Köksdelen förlängs av hemmets andra balkong i härligt söderläge. Här kan du njuta av solen hela dagen i en solstol eller under en trevlig långlunch.

 

Det större sovrummet når du från köket. Det är generöst och luftigt och rymmer en dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaring för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet når du via vardagsrummet. Det är också rymligt och ger plats åt en säng, sängbord samt en arbetsplats. Dina kläder förvarar du i två garderober.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 095 000 kr
Månadskostnad 4 668 kr
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 10
Nummer 1-41
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier