Lägenhet 2-14

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-14
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-14
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-14
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-14

Kliv in i en social och rymlig tvåa med öppen planlösning, stor matplats och sjöutsikt från både balkongen, sovrummet och vardagsrummet. Här kommer dina vänner att samlas för att njuta av trevliga middagar med sjöglitter i bakgrunden.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Runt hörnet i hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.  

 

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att ha hemmet fullt med vänner och familj. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer. Rummet har stora fönster i två väderstreck och vacker utsikt över vattnet. Härifrån når du hemmets balkong där du kommer att spendera många härliga stunder med att titta ut över Munksjön.

 

Sovrummet är luftigt och har gott om plats för en dubbelsäng samt sängbord. Två garderober rymmer dina kläder och skor. Rummets fönster vetter mot vattnet så att du kan börja dagen med lyxen att titta ut över Munksjön.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 10
Nummer 2-14
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier