Lägenhet 4 rok, 103,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-41
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-41
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-41
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-41
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-41
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-41

Välkommen in till en härlig gaveltrea med dubbla balkonger med sjöutsikt varav den ena är inglasad. Planlösningen är öppen och social och matplatsen stor. En gäst-wc och förvaring i klädkammare och en skjutdörrsgarderob förenklar vardagen här.

Kom in i en luftig hall med plats för avhängning. Här hittar du en gäst-wc som underlättar vardagarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Ett par steg in i hemmet når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför finns förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet har fantastisk utsikt över sjön från två fönster. Här kan du möblera med en större matplats, soffa och fåtöljer och ta del av vyn året som. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på hemmets balkonger. Den ena ligger med utsikt rakt mot sjön. Den är inglasad men öppningsbar så att du kan sitta ute även då dagarna blir lite kyligare. Hemmets andra balkong har ljuvlig morgonsol. Här kan du få en bra start på dagen med en kopp kaffe.

Du tar dig till hemmets mindre sovrum via en passage. Rummet får morgonsol från två fönster och rymmer både säng och en liten arbetsplats. Dina kläder förvarar du i en garderob. Vägg i vägg ligger hemmets större sovrum som också har fönster med härlig morgonsol. Här finns gott om plats för förvaring av kläder och skor i en klädkammare med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 5
Nummer 3-41
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09