Lägenhet 5 rok, 124 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-51
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-51
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-51
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-51
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-51
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-51

Dem här femman är en riktig drömlägenhet. Höst upp i huset breder den ut sig med fönster i tre väderstreck och en otrolig terrass som går runt lägenhetens tre sidor som ger dig sol från morgon och under hela dagen. Den öppna planlösningen med köksö med bardel passar dig som gärna har vänner hemma på middagar och fester. Rymlig walk-in-closet, flera skjutdörrsgarderober, två badrum, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor underlättar vardagen här. Det finns möjlighet att välja bort väggar för ett större sovrum eller allrum.

Välkommen in i en ljus hall där du har fri sikt rakt ut på terrassen och ut över himlen. Här finns plats för avhängning och i en passage direkt till höger finns förvaring i två skjutdörrsgarderober varav en har städskåp. I passagen hittar du hemmets båda helkaklade badrum med dusch. Det större har även tvättmaskin samt torktumlare och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hemmets största sovrum är luftigt och har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra utan att bli störd. I direkt anslutning till rummet ligger en rymlig walk-in-closet med fönster och två stora skjutdörrsgarderober där du kan hålla snygg ordning på kläder, skor och väskor. Från sovrummet når du hemmets fantastiska terrass på 136 kvadrat som omger lägenhetens i tre väderstreck. Kliv direkt ut här när du vaknar och starta dagen med en kopp kaffe och titta ut över himlen och gården.

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och har ett ljust fint söderläge. Båda rummen har plats för säng och ett hemmakontor, det ena har förvaring i en skjutdörrsgarderob och det andra utgång till hemmets terrass. Om du hellre vill ha ett större sovrum i stället för två kan du välja bort den ena väggen. Du kan också välja bort två väggar för att få ett öppet allrum att umgås i.

Den andra änden av lägenheten är hemmets hjärta. Här ligger det stora gemensamma köket och vardagsrummet som får massor av ljus från fönster i tre väderstreck. Den öppna sociala planlösningen, den stora matplatsen och den trevliga köksön med bardel passar perfekt för dig som gärna har middagar och fester hemma, och som bjuder in till högtider med familjen. Även härifrån tar du dig ut på den magnifika terrassen. Se till att inred den med flera matplatser och solstolar i olika väderstreck så att du kan njuta av allt från frukost till middag i solen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 124 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 5 av 10
Nummer 4-51
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09