Kvarteret med Öresund som granne

Välkommen till nya Strandstaden i Borstahusen

I Borstahusen hittar du det nya radhusområdet i Strandstaden. Här bor du nära havet i en vacker och stilsäker omgivning. Naturen är inbjudande och du har närhet till all önskad service för en aktiv och social vardag. Välkommen att uppleva idyllen på denna historiska mark, eller ännu bättre, bosätt dig och gör den till din.

Allt du önskar och lite till

Från nya Strandstaden har du en kort promenad till Borstahusens småbåtshamn. Här kan du gå ut med båten efter en runda på golfbanan. Kanske tar du med familjen ut till Ven på en oförglömlig fisketur. I närområdet har du all service som förhöjer livskvaliteten och tillvaron. Med buss tar du dig till Landskronas centrum på en kvart och med bil är det inte långt till pulsen i Malmö och Helsingborg.

Unik grönska och fantastiska vyer

Du behöver inte vara en friluftsmänniska för att uppskatta naturen kring Borstahusen. Den är både svårslagen och storslagen på samma gång. Här finns långa härliga promenadstråk, gröna parkområden och belysta träningsspår som du kan nyttja. Känn in en rofylld idyll och se solen gå ner i horisonten – när du känner för det.

En aktiv livsstil

Vad önskar du dig mer än fri tillgång till havet? De flesta skulle nöja sig där, men inte du som vill bo i Strandstaden. Här har du närhet till idrottsanläggningar och restauranger, skolor och golfbana. Listan med aktiviteter går verkligen att göra lång och passar ett aktivt och socialt liv. Samtidigt är Strandstaden en lugn och trygg plats för hela familjen.

Det smakrika livet

I Borstahusen erbjuds du ett rikt utbud av bra restauranger och sköna hak. Ta med familjen, släkt och vänner till lokala hamnkrogen och njut av dagens fångst. I Borstahusen är utbudet på kvalitativa produkter och lyxiga smaker stort. Vad blir det till middag första kvällen? Hemlagat eller utforskar du en av ortens restauranger?

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier