Villa 5 rok, 125 kvm

Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 01
1 / 3 - Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 01
Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 01
2 / 3 - Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 01
Bilden visar Gottorps Hage, Malmö, 01
3 / 3 - Bilden visar Gottorps Hage, Malmö, 01
Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 01
Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 01
Bilden visar Gottorps Hage, Malmö, 01

Välkommen in i detta ljusa och välplanerade enplanshus med gott om plats för livet. Här bjuder uteplatsen på skön avkoppling under sommarhalvåret. Samtidigt underlättas vardagen av två badrum, två parkeringsplatser, tvättstuga och ett förråd.

Kom in i den inbjudande entrén med ett praktiskt klinkergolv och plats för avhängning samt en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Från entrén når du det mindre av hemmets två badrum som båda har dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Intill badrummet ligger tvättstugan som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Tvättstugan har även en egen groventré vilket kan vara en stor fördel när ni kommer hem och barnens blöta och smutsiga ytterkläder ska tas om hand.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. För dig som uppskattar matlagning ger vinkelköket dessutom extra arbetsyta. Utanför breder den trevliga uteplatsen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret, redo för många sköna stunder med familj och vänner.

Intill vardagsrumsdelen ligger de två mindre sovrummen, båda med fint ljus och garderober som tillval. Här kan du välja bort ett av sovrummen som frånval och istället få ett större vardagsrum. Vill du hellre öka antalet sovrum till fyra? Då är det bara att välja till en vägg vid allrummet som du finner längre in.

På andra sidan passagen ligger hemmets största sovrum. Det är ljust och luftigt och har en rymlig klädkammare för skor och kläder. Intill hittar du det andra helkaklade badrummet där du har möjlighet att byta duschen mot ett härligt badkar som tillval.

Ännu mer förvaringsyta hittar du i det praktiska förrådet utanför huset som rymmer både cyklar och trädgårdsredskap. Alldeles intill, bara meter från hemmets ytterdörr, finns utrymme för två bilar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och fronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 125 kvm
Tomtarea 465 kvm
Antal rum 5
Nummer 01
Typ av bostad Villa
Boendeform Äganderätt
Inflyttning Planerad från våren 2022 i första etappen; från hösten 2022 i nästa etapp