Lägenhet 4 rok, 89 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1202
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1202
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1202
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1202
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1202
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1202

I denna generösa hörnfyra njuter du av en stor balkong i soligt läge precis vid vattnet. Med öppen planlösning, bra förvaring och stora härliga fönster i två väderstreck har den det mesta man kan önska sig av en bostad.

Stig in i entrén som leder dig in i denna ljusa hörnfyra! Börja med att hänga av dig jackan i den smidiga skjutdörrsgarderoben direkt till vänster. Till höger har du ingången till det största sovrummet med ett stort fönster som fyller rummet med ljus och en extra rymlig skjutdörrsgarderob. Alldeles bredvid finner du den smidiga gästtoaletten som är guld värd under stressiga vardagsmorgnar. Bakom nästa dörr döljer sig sovrum nummer två med plats för trevlig arbetsstation mot fönstret. Mitt emot hittar du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare och ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt ut mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Det stora rummet badar i ljus och rymmer, förutom tv och soffgrupp, en generös matplats och många gäster. Härifrån når du också det sista av hemmets sovrum med fönster ut mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du som tillval välja bort en vägg och istället få ett större vardagsrum och kök. Utanför fönstren breder den soliga balkongen ut sig med hänförande utsikt över det glittrade vattnet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 89 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 6
Nummer A-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier