Lägenhet G-1204

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1204
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1204
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1204
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1204
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1204
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1204

På den stora balkongen till denna gaveltvåa njuter du av värmen från kvällssolen med en hänförande utsikt över vattnet. Stig in och upplev hemmets öppna sociala ytor, med gott om plats för familj och vänner samt ett fantastiskt ljusinsläpp.

Välkommen in i entrén till denna sociala tvåa precis vid vattnet. I entrén hittar du en lång skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för skor och kläder. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet ligger sovrummet med ett stort fönster för härligt ljusinsläpp.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. De stora fönstren som vetter ut mot vattnet fyller rummet med ljus och i vardagsrumsdelen finns plats för tv, soffa och matplats som rymmer många gäster. Öppna balkongdörren och låt den generösa balkongen breda ut sig. Med sin sköna kvällssol är platsen som gjord för middagar med familj och vänner, med det glittrande vattnet och segelbåtarna som glider förbi precis intill.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 195 000 kr
Månadskostnad 3 268 kr
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 7
Nummer G-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende