Lägenhet 2 rok, 62,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1702
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1702
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1702
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1702
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1702
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1702

I den här generösa tvåan njuter du av en social planlösning, stor balkong och massor av ljus från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för både vardag och helgmiddagar med vännerna.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. 

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet, som badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Det öppna köket ger dessutom gott om plats för dig som uppskattar att laga mat. Utanför breder den härliga balkongen ut sig åt sydost. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna. 

Det ljusa sovrummet är stort och luftigt. Även här har du tillgång till en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder.

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 995 000 kr
Månadsavgift 3 950 kr
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 8
Nummer 1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15 december 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personlig visning
Vill du gå på visning och se närmare på bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier