Lägenhet 2 rok, 41,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1502
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1502
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1502
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1502
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1502
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1502

Välkommen upp till denna generösa tvåa med en 21 kvadratmeter stor takterrass. Här finns plats för många sköna kvällar under sommarmånaderna, med kvällssol och utsikt över den gröna innergården nedanför.

Stig in i entrén till denna ljusa och inbjudande taktvåa. Härifrån når du en garderob med plats för skor och ytterkläder och hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta med plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Vinkelköket ger dessutom extra arbetsyta. De stora fönsterpartierna släpper in massor av ljus och precis utanför breder den härliga takterrassen ut sig. Här finns gott om utrymme för mysiga middagar och festligheter under sommarhalvåret med vacker utsikt mot den gröna innergården. Från köksdelen når du även det ljusa sovrummet med rymliga garderober, städskåp och linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5
Nummer 4-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier