Lägenhet 2102

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2102
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2102
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2102
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2102

Följ med in på entrévåningen till en rymlig trea med öppen planlösning och uteplats mot den gröna gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob med städskåp öppnar upp denna trevliga trea. Rakt in från entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till höger om entrén ligger det generösa vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum som rymmer en säng, ett sängbord samt en arbetsplats. Två garderober ger bra förvaring för dina kläder.

Till vänster om entrén finns hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng, två sängbord och tre garderober med plats för dina kläder. Rummet har fönster mot den lugna gården.

Intill sovrummet hittar du hemmets stora luftiga kök som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats för matlagning och matplatsen rymmer många gäster. Under sommarhalvåret förlängs köket med den mysiga uteplatsen mot kvarterets gröna gård, och platsen är perfekt för långa helgfrukostar och sköna soliga stunder med en pod i öronen.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 76,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 2102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier