Lägenhet 4162

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4162
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4162
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4162
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4162

Följ med in högst upp i huset till en rymlig trea med trevlig planlösning och två terrasser i olika väderstreck.

En välkomnande entré med plats för avhängning, en garderob och ett städskåp öppnar upp denna rymliga trea. Direkt till höger hittar du det trevliga vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer och som får gott om ljus från ett stort fönster i söderläge. Där rummet bildare en smalare passage finns plats för en arbetsplats och förvaring i två garderober. Det är också härifrån du når den generösa terrassen i härligt söderläge mot den gröna gården. Här kommer du att uppleva många sköna soliga stunder framöver.

Innanför vardagsrummet ligger hemmets mindre sovrum som rymmer en säng och sängbord. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck.

Till vänster om entrén når du en inre hall, och det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval.
Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Mitt emot badrummet hittar du hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng, två sängbord och mycket god förvaring för dina kläder och saker i en klädkammare. Från sovrummet når du den andra mindre terrassen mot den trevliga småstadsgatan utanför kvarteret.

Det hemtrevliga köket passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Här har du gott om plats för matlagning och matplatsen rymmer minst fyra gäster. Köket har dubbla väggskåp för extra förvaring.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 4162
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier