Lägenhet 3 rok, 79,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 4-1101
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 4-1101
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1101
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1101
Planlösning från Scilla, Täby, 4-1101
Situationsplan från Scilla, Täby, 4-1101

Välkommen in på första våningen till en trevlig gaveltrea med öppen planlösning och stora sociala ytor. En fransk balkong släpper in ljuvlig kvällssol och en mysig uteplats mot den gröna gården blir snart ditt favoritställe för dagens första kopp kaffe under sommaren. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderober gör vardagen smidigare.

Kliv in i en rymlig hall som har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets mindre sovrum som har fönster mot den lugna gården. Här finns plats för kläder och skor i dubbla garderober.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och blir snabbt en favoritplats att umgås på med dina vänner. Rummet har gott om utrymme för en trevlig matplats för flera gäster och både soffa och fåtöljer. Här kommer du att kunna fira högtider med familjen framöver. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga uteplatsen mot den gröna gården. Här kan du inreda med en sittgrupp för att njuta av lugnet och morgonsolen.

Hemmets helkaklade badrum har dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Vägg i vägg ligger det andra helkaklade badrummet som också har dusch vilket underlättar vardagsmorgnarna när familjen ska iväg samtidigt. Hemmets större sovrum som har en fransk balkong i ett ljuvligt sydvästligt läge som ger rummet en härlig eftermiddags- och kvällssol. En rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp hjälper dig att hålla ordning på kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 4-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12