Lägenhet 2 rok, 61,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 322
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 322
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 322
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 322
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 322
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 322

Kliv in i en välplanerad tvåa med kombinerat vardagsrum och kök samt ett stort sovrum med rymlig klädkammare. Njut av ljuset året om på en inglasad balkong i västerläge.

Välkommen in! Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Det sociala kombinerade köket och vardagsrummet får ljus från stora fönster och passar utmärkt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner och familj. Det praktiska vinkelköket är något för dig som gillar matlagning och rummet ger dig chans att möblera med en matplats för flera gäster samt med soffa och fåtöljer. Härifrån når du hemmets balkong i västerläge där du kan avsluta dagen med något gott i glaset under Varbergskvällen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja balkongen även när det är lite kyligare ute.

 

Hemmets generösa sovrum rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en klädkammare.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 61,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 6
Nummer 322
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-19 November 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier