Ny chans att hitta din drömbostad

Vi släpper nya lägenheter till försäljning i den 9/5 och bjuder in till visning söndagen den 12/5.

Välkommen!

Torsdagen den 9 maj släpper vi fler lägenheter till försäljning i kvarteret Ankaret. Anmälan till bostadsrätterna i Ankaret öppnar kl. 12.00, torsdagen den 9 maj. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka in senast måndagen den 13 maj, kl. 23.59.

Läs mer om turordningen och stegen i köpproccessen här

Visning söndag den 12/5
Du är välkommen på visning den 12 maj. Välj den tid som passar dig bäst: kl. 13:00, 13:45 eller 14:30. Även om Ankaret fortfarande är under uppbyggnad och lägenheterna inte är helt färdigställda, kommer du att få en god uppfattning om planlösningarna och utsikten. Antalet besökare för varje visning är begränsat, så för att garantera din plats är det viktigt att du anmäler dig i förväg. Vänligen kontakta mäklaren för Ankaret, Daniel Karlsson, för att boka din visningstid.

Har du några frågor? Kontakta oss!

  • Daniel Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Bo utan avgift i 24 månader

Om du köper ett hem i Brf Ankaret får du bo utan månadsavgift i två år. Det innebär att du får en hel del pengar över som du kan använda till andra saker i ditt liv. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering. Erbjudandet gäller aktuella bostäder till salu i Brf Ankaret och om du skriver på ett kontrakt senast 30 juni 2024. Hela kostnaden tas av Skanska och belastar inte bostadsrättsföreningen.