Lägenhet 4 rok, 109 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1603
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1603
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1603
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1603
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1603
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1603

Välkommen till denna generösa fyra med öppna, sociala ytor, ett fantastiskt ljusinsläpp och två vidsträckta terrasser som rymmer stora middagar under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum, plats för hemmakontor och riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob och ett praktiskt städskåp för förvaring.

Det tre sovrummen har alla ett rikligt ljusinsläpp. Det största är extra luftigt och har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp som rymmer en hel del skor och kläder. Här har du även en klädkammare som kan inredas till ett bekvämt hemmakontor, och en egen utgång mot den soliga terrassen. De två lite mindre sovrummen har två egna garderober för förvaring och utsikt mot den mysiga gården.

I anslutning till sovrummen hittar du hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från stora fönster i två väderstreck och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Bardisken blir en perfekt serveringsyta samtidigt som vinkelköket ger extra plats när du lagar mat.

Utanför breder de två stora terrasserna ut sig på varsin sida av lägenheten. Den ena med ett fint läge mot gården. Den andra i attraktivt sydostläge, med ett praktiskt förråd för dynor och annat du vill stuva när det inte används.. Totalt ger terrasserna nästan 50 kvadratmeter extra yta under sommarhalvåret där bara fantasin sätter gränserna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 109 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6
Nummer 5-1603
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30