Lägenhet 2 rok, 66,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0903
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0903
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0903
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0903
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0903
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0903

Välkommen till denna generösa tvåa med öppen planlösning och stor uteplats mot den mysiga gården. Här ryms både små och stora middagar samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta. Dessutom finns både tvättmaskin, torktumlare och riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en rymlig entré med plats för avhängning. I närheten hittar du även tre rymliga skjutdörrsgarderober för skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp.

Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och luftiga rummet rymmer både soffgrupp och matplats för många gäster samtidigt som det praktiska vinkelköket ger extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför vardagsrumsdelen breder den stora uteplatsen ut sig mot den mysiga gården. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en given favoritplats för middagar med familj och vänner. Intill hittar du det luftiga sovrummet, med fönster ut mot uteplatsen och ytterligare en lång och rymlig skjutdörrsgarderob samt ett linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 6-0903
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30