Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1106
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1106
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1106
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1106
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1106
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1106

I den här ljusa och välplanerade tvåan njuter du av en balkong i härligt sydvästläge. Den halvöppna planlösningen och vinkelköket gör den perfekt för mysiga helgmiddagar med vänner. Samtidigt underlättas vardagen av bra förvaring i klädkammare och kombimaskin.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och luftiga rummet har en halvöppen planlösning och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. I köksdelen ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför vardagsrumsdelen breder den mysiga balkongen ut sig i attraktivt sydvästläge. Den blir en naturlig förlängning av rummet under sommarhalvåret och en given favoritplats för avkoppling och umgänge när vännerna kommer förbi.

I hemmets andra del hittar du det luftiga sovrummet som har ett fint ljusinsläpp och linneskåp för förvaring. Från sovrummet når du även den rymliga klädkammaren med plats för ännu mer skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 000 000 kr
Månadsavgift 3 220 kr
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1
Nummer 6-1106
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende