Lägenhet 5 rok, 115,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1202
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1202
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1202
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1202
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1202
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1202

I den här ljusa och sociala femman finns gott om plats för livet. Här njuter du av dubbla balkonger som blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Dessutom underlättas vardagen av två badrum och bra förvaring. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob för förvaring av skor och ytterkläder och lite längre in: det mindre av hemmets två helkaklade badrum. Båda badrummen är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Till vänster efter entrén hittar du en skjutdörrsgarderob, ett praktiskt städskåp och det första av fyra sovrum med ännu en garderob. Detta rum kan med fördel inredas till ett bekvämt hemmakontor om det passar dig bättre.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett fint ljusinsläpp från stora fönster och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför ligger den ena av två balkongen i härligt sydvästläge och blir en given favoritplats under sommarhalvåret.

I hemmets andra del hittar du det större badrummet som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

De tre sovrummen har ett rikligt ljusinsläpp och fönster mot den mysiga gården. De två lite mindre har varsin garderob för förvaring och det största en rymlig klädkammare med linneskåp. Utanför breder den andra balkongen ut sig och blir ännu en underbar plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 7 600 000 kr
Månadsavgift 6 753 kr
Boarea 115,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 2
Nummer 6-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende